Distribució - OLD LOGÍSTICA Y DISTRIBUCIÓN - Empresa de transporte, distribución y logística
16373
page-template-default,page,page-id-16373,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

OLD – DISTRIBUCIÓ I TRANSPORT

SOLUCIONS INTEGRALS DE TRANSPORT

OLD Logística i Distribució porta gairebé 15 anys oferint solucions de transport per a tot tipus de mercaderia i empreses. La nostra meta ha estat sempre oferir als nostres clients solucions integrals per al transport facilitant la gestió i distribució en la seva empresa.

Per a això, oferim una àmplia varietat de serveis de transport nacional i internacional adaptats a les diferents necessitats de temps de trànsit i costos que pugui tenir. Amb aquest ventall de possibilitats els nostres clients sempre tindran la possibilitat de triar la solució que millor se’ls adapti.

Per assegurar que tot el procés va segons l’esperat, creem les sinergies necessàries amb tots els nostres clients, per optimitzar tots els processos i gestions necessàries fent ús dels canals de comunicació més adequats i les últimes tecnologies de forma pràctica.

SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ I SERVEIS
ÀREA CLIENTS

Serveis de Transport i Distribució

Missatgeria

Paqueteria

Palets

Càrregues Completes

Grupatge

Directes

Internacional Convencional

Importacions

Transport Nacional

Oferim serveis de transport i distribució a tot el territori nacional. Els nostres serveis estan adaptats a tot tipus de clients i a les diferents tipologies de mercaderia a enviar. Podrà triar entre un ampli ventall de possibilitats que atenguin a les necessitats especifiques de cada enviament (enviaments preferents, serveis convencionals, lliuraments concertats, reemborsaments, ports deguts, etc.). Consulti amb nosaltres i segur que li ajudarem a triar la solució que millor s’adapti.

OLD 14 Hores

OLD 24 Hores

OLD 48-72 Hores

Illes Balears

Illes Canàries

Ceuta i Melilla

Transport Internacional

OLD disposa d’una àmplia xarxa de col·laboradors de primer ordre per distribuir els seus enviaments a qualsevol part de món de la forma més eficaç i econòmica. Li ajudarem en tots els tràmits necessaris perquè el seu negoci pugui expandir-se a altres mercats.

OLD Europa

OLD Internacional Estandar

OLD Internacional Urgent

OLD Terrestre

OLD Marítim

OLD Aeri