Inici - OLD LOGÍSTICA Y DISTRIBUCIÓN - Empresa de transporte, distribución y logística
15507
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15507,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

OLD – LOGÍSTICA I DISTRIBUCIÓ

Des de fa gairebé 15 anys, en OLD Logística i Distribució estem oferint solucions integrals al transport i la logística de la teva empresa. La nostra oferta de serveis inclou qualsevol gestió logística, de transport o distribució de mercaderies. Els serveis de gestió logística que oferim són el complement perfecte perquè qualsevol empresa pugui integrar en un sol lloc els serveis que necessiti, fins i tot externalitzant el magatzem i preparació de comandes si ho precisa. El nostre treball és donar solucions eficaces perquè els nostres clients puguin centrar-se en el seu negoci.
SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ I SERVEIS
ÀREA CLIENTS

SERVEIS

old-logistica

Oferim tot tipus de solucions per a la gestió logística de la teva empresa. Podràs controlar el magatzematge, control d’estocs, picking i distribució de les teves comandes.

Posem a la seva disposició una àmplia varietat de serveis de transport nacional i internacional amb diferents opcions de temps de lliurament i cost. Solament haurà de triar l’opció que més li interessi a cada moment.

OLD-ECOMMERCE

Adaptem els nostres serveis a les necessitats demandades per noves formes de comerç a distància. Facilitem integració de sistema gestió d’enviaments i enllaç amb el seu programa, seguiment dels seus enviaments i albarans de lliurament.

ELS MITJANS NECESSARIS PER FER ARRIBAR LA SEVA MERCADERIA A LA SEVA DESTINACIÓ

Disposem dels mitjans necessaris perquè la seva mercaderia arribi allà on es necessiti.

EL TEMPS ESTARÀ DE LA SEVA PART

Vostè decideix on i quan vol la seva mercaderia en destinació i nosaltres ens encarreguem de la resta.

  • OLD 14 Hores

  • OLD 24 Hores

  • OLD 48 72 Hores

NO EXISTEIXEN FRONTERES PER AL SEU NEGOCI

Posem a la seva disposició una àmplia xarxa de distribució. Amb nosaltres podrà enviar la seva mercaderia a qualsevol lloc simplificant els tràmits.