Empresa - OLD LOGÍSTICA Y DISTRIBUCIÓN - Empresa de transporte, distribución y logística
16369
page-template-default,page,page-id-16369,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

OLD – EMPRESA

Història

Olesa Logística i Distribució S.L. va iniciar la seva marxa fa ja gairebé 15 anys, oferint serveis de transport a Olesa de Montserrat i voltants. Durant tot aquest temps, gràcies a la nostra experiència, eficiència i compromís amb el client ens ha permès créixer mantenint sempre els nostres valors i ampliar la nostra oferta de serveis a nivell nacional..

primer-logo-olesa
SOL·LICITAR MÉS INFORMACIÓ I SERVEIS
ÀREA CLIENTS

Present

OLD ha ampliat la seva oferta de serveis per poder oferir als nostres clients el servei integral que necessiten. Els nostres serveis inclouen tot tipus de solucions de transport i distribució amb les funcionalitats personalitzades a cada negoci.

La nostra missió

La nostra missió és que els nostres clients ens considerin un autèntic soci per a la seva empresa. Creiem que és la millor manera per poder oferir el servei que els nostres clients demanden, aportant solucions de negoci concretes per a tot tipus d’empreses i particulars.

Adaptant-nos a les noves tecnologies

Avui dia és imprescindible per a qualsevol empresa estar al dia de les últimes tecnologies. Per això, estem contínuament innovant i incorporant tecnologies que ens permetin innovar i oferir un servei més eficient i de qualitat.

Futur

El futur està a la volta de la cantonada i des de OLD ho afrontem amb energies i il·lusió. Sabem que portarà nous reptes i dificultats però també noves oportunitats per seguir treballant amb el nostre clients i poder oferir les millors solucions.

Treball, compromís, eficàcia, adaptació de noves tecnologies (ho considerem vital per al desenvolupament de qualsevol empresa), però sempre gestionat per un equip humà compromès per ser el seu soci avui i demà.